Type what you are searching for:

Het laatste nieuws

Bij Van Hell juweliers zitten we nooit stil en daarom hebben we weer veel nieuwe horloges en sieraden in onze vitrines mogen verwelkomen. Kom ze zelf bekijken of verheug u er alvast op met deze preview.

 


 

Wolf 1834 – Ballet musical jewellery box

Stelt u zich eens voor: u opent uw juwelenbox en ziet een theater waarin een balletdanseres danst op de muziek van Tsjaikovski’s Zwanenmeer. Het is een aansprekende voorstelling die zich voortdurend herhaalt en uitnodigt om steeds opnieuw te bekijken. We zouden bijna vergeten dat het een juwelenbox is. De Ballet musical jewellery box is een ontwerp van Wolf 1834, dat koos voor een prachtig houten inlegwerk, aangevuld met zilverkleurige hardware en een sleutel in de vorm van een zwanenveer. Het theater bestaat uit 8 compartimenten in het bovenste gedeelte en 1 groot in het onderste deel. Met een afmeting van 26 x 9 x 20 centimeter biedt de juwelenbox voldoende ruimte voor een balletvoorstelling én voor de sieraden die het publiek vormen.

 

WOLF collectie
 


 

Unieke sieraden

Van Hell juweliers in Amersfoort heeft het aanbod aan unieke sieraden aanzienlijk uitgebreid. U vindt ze in de winkel, maar hier ziet u alvast een voorproefje van een prachtig sieraad geselecteerd door de specialisten van Van Hell juweliers. Deze 18 karaat witgouden oorhangers bestaan uit een ovaal geslepen saffier, met daarboven 2 briljant geslepen diamanten (totaal 0,12ct. SI/H) en een briljant geslepen saffier.

 

Bekijk Collectie
 


 

Breitling – Chronomat Triumph Edition

Motorliefhebbers opgelet! Breitling geeft gas met de Chronomat Triumph Edition. De chronograaf is ontwikkeld in samenwerking met het Britse motorfietsmerk Triumph en bevat details van de Triumph Triple RR motorfiets. Deze Chronomat is een herinterpretatie van de iconische Chronomat uit 1984. Het horloge heeft een titanium/roségouden kast met een diameter van 42 millimeter. De zwarte subdials vormen een mooi contrast op de antracietgrijze wijzerplaat. De verwisselbare rider tabs maken een countdown of een count-up functie mogelijk. De motor is Breitling’s Manufacture Calibre 01, een automatisch uurwerk en een COSC-gecertificeerde chronometer.

 

Breitling collectie
 


 

Ebel – Sport Classic

De jaren zeventig zijn terug met Ebel dat een sportief model uit deze tijd een nieuw leven gunt. De Sport Classic is het icoon uit de jaren zeventig waarmee Ebel bewijst dat een goed ontwerp van alle tijden is. Deze Sport Classic anno 2024 is vervaardigd van edelstaal met een geelgouden lunette waarop 47 diamanten fonkelen. Het saffierglas met antireflectie coating, geeft ons helder zicht op de bijzondere wijzerplaat gemaakt van jade. De bicolor band heeft het van Ebel bekende Wave-ontwerp.

 

Ebel collectie
 


 

CVDK – Ariadne

Naar de schoonheid van de maan kunnen we vol bewondering kijken. Aan de sterrenhemel, maar ook om de pols met deze Ariadne van Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches. Onderin de wijzerplaat van dit edelstalen horloge zien we de maanfase waarin de maan zich deze dag toont. Het gecompliceerde uurwerk dat dit mogelijk maakt, heeft echter nog meer te bieden. Zoals natuurlijk de tijd, een chronograaf en een weergave van datum/weekdag/maand. Met zijn bordeauxrode wijzerplaat en alligatorleren band is dit horloge een genot om naar te kijken.

 

CVDK collectie
 


 

Carl F. Bucherer – Manero Peripheral

De Manero Peripheral is een horloge dat door iedereen op zijn eigen manier zal worden gezien. De drager en de kenner zien de kwaliteit van het door Carl F. Bucherer vervaardigde uurwerk. Het manufactuur uurwerk met een perifere rotor is immers waar Carl F. Bucherer uniek in is. Voor de rest van de wereld is het een uiterst elegant horloge. De gestroomlijnde roestvrijstalen kast heeft een prachtig golvende uitstraling en contrasteert aangenaam met de scherpere facetten in de wijzerplaat. De gestreepte achtergrond met reliëf op de wijzerplaat voegt diepte en verfijning toe, en wordt aangevuld door indexen en wijzers met een afgeplat bovenoppervlak, terwijl een ton sur ton kleine secondewijzer voor extra flair zorgt.

 

CFB collectie